Wat is Polygel?

0 4 Comments

Vaak krijg ik de vraag wat Polygel precies is, dat zal ik uitleggen.

Polygel is een compleet nieuw systeem op het gebied van kunstnagel technieken. Het is een door Gelish ontwikkelde gepatenteerde tripolymer formule. Het heeft de hardheid van acryl, maar de substantie van een hard gel. Het heeft geen doordringende geur zoals bij acryl en is makkelijk te verwerken. Het is een super lichte kunstnagel die dus ook nog eens hartstikke sterk is. Dit zelfs terwijl hij nog dunner en is dan een hard gel.

Hoe werkt Polygel?

De Gelish Polygel heeft een compacte structuur. Hij loopt dus niet uit in de nagelriemen na het aanbrengen op de nagel. Klanten ervaren het uitlopen van gewone gel wel eens als vervelend. De nagelstyliste moet dan na afloop de gel verwijderen die is uitgelopen naar de nagelriemen. Het verwijderen hiervan kan pijnlijk aanvoelen.

De Polygel werkt als een soort klei die je in de juiste vorm moet boetseren. Het loopt tijdens het aanbrengen op de nagel niet uit. Het creëren van de perfecte vorm is dus heel eenvoudig. Zodra de met de gel de ideale vorm is gecreëerd, kan hij worden uitgehard onder de lamp.

Waar kun je dit product voor gebruiken?

De Gelish Polygel wordt gebruikt als een versteviging van de natuurlijke nagel, maar ook om de nagel te verlengen. Opvullen van de nagels gebeurd zoals gewoonlijk na ongeveer 3 weken. Over dit product heen kan gewoon een gel polish worden aangebracht. Dit is dus niet anders dan bij andere kunstnagel technieken of natuurlijke nagels. Voor diegene die liever zelf zijn nagels lakt, dit behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Natuurlijk zul je dan wel een aceton-vrije nagellak remover moeten gebruiken.

Ben je benieuwd geworden naar dit nieuwe geweldige product? Of heb je misschien een vraag hierover? Neem gerust even contact op!

Categories:

4 thoughts on “Wat is Polygel?”

 1. Isabel martens schreef:

  Beste,
  Heb je om de polygel te modelleren een liquide nodig of niet, zowel, welke dan ?

  1. Wendy Van Genen schreef:

   Hi Isabel,

   Ja je hebt inderdaad een liquide nodig om polygel te modelleren. In dit geval is dat gewoon alcohol 70%. Lekker makkelijk dus!

 2. Laura schreef:

  Welke lamp gebruik je voor polygel? Is LED voldoende of een UV?

  1. Wendy Van Genen schreef:

   Hi Laura,

   Je kunt zowel een led als een UV lamp gebruiken. Ik werk in twee salons, in een werk ik met een led lamp en in de ander met een UV lamp.

   Liefs,

   Wendy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *