Nail art is voor iedereen!

0 2 Comments

Dit is een oproep aan alle dames (of heren…) JA JIJ DAAR!!! Jij omdat je met keurig gelakte (en soms minder keurig gelakte) nagels iedere dag naar het werk gaat. De kleur op jouw nagels is een brave en onopvallende kleur dat weet ik vrijwel zeker. Een enkel van jullie die ondeugend durft te zijn heeft misschien voor een rode nagellak gekozen. Dit kan een overblijfsel zijn van een nogal heftig weekend. Misschien toch eens nail art proberen dan?

nailart vlinder butterfly polygel gellak nagelstyliste zoetermeer
nail art vlinder

Welke nail art zou jij kiezen?

Wat nou als je voor een dag niet bang hoefde te zijn voor de mening van je collega’s, baas of misschien zelfs je partner, hoe zou jij dan je nagels versieren? Zou je nog steeds voor dat brave lakje gaan omdat dit veilig is of zou je voor een heftige neon kleur kiezen? Misschien zelfs een dierenprint! Misschien zou je wel voor een tekst of allerlei glitters kiezen omdat je hier stiekem al heel lang van droomt!

De meesten van jullie kiezen echter altijd voor safe, want wat moet iedereen wel niet denken van jou als je van die heftige nagels hebt…

nail art freehand nagelstyliste zoetemeer handpainted
free hand nail art

Je kunt overal inspiratie uit halen!

Nu komt het; Iedereen vindt het super gaaf want dat kan ik jullie vertellen uit eigen ervaring! Al enige tijd hou ik me bezig met het nail art concept. Het versieren van nagels met prints, teksten, folie, rare kleuren combinaties en glitters. Ik ga dus al een tijdje door het leven met allerlei mini-kunstwerkjes op mijn vingers. Mijn inspiratie hiervoor haal ik zowel uit mode en gebeurtenissen als van Pinterest of Instagram. Andere nail techs kunnen door hun creaties soms ook een inspiratie zijn. Ik krijg eigenlijk altijd waanzinnig leuke reacties! Maar toch hoor ik altijd; “Ik durf dat zelf echt niet hoor!”

Laat mij weten welke nail art jij wilt!

Nu wil ik jullie graag uitdagen om dan toch voor een keer met een gekke print op je nagels door het leven te gaan! Want we maken we ons toch veel te druk over wat andere mensen van ons denken!

Graag zou ik van jullie een reactie willen. Ik wil lezen wat jullie graag voor een keer op jullie nagels gelakt willen hebben want ook hier haal ik weer inspiratie uit! Geen idee is te gek, want ook jij bent uniek!

DON’T BE AFRAID OF BEING DIFFERENT, BE AFRAID OF BEING THE SAME AS EVERYONE ELSE.

Categories:

2 thoughts on “Nail art is voor iedereen!”

 1. Anja schreef:

  Prachtige nagels, ben benieuwd waar je zit, om eens een afspraak te maken.

  1. Wendy Van Genen schreef:

   Hi Anja,

   Bedankt voor je leuke reactie!
   Op maandag, dinsdag en woensdag werk ik in Zoetermeer en op donderdag en vrijdag in Rotterdam.
   Ik hoop je snel eens te mogen ontvangen!

   Liefs,

   Wendy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *